Beste reistijd december

Beste reistijd december

De beste reistijd voor december.
Voor velen is de beste reistijd december. Rondom met name de feestdagen wordt er veel vakantie opgenomen en de nodige reizen geboekt. De allergrootste meerderheid zal in Europa blijven. December is de maand dat de skipistes in de Alpen opengaan. Duitsland heeft een skigebied op rijafstand in Winterberg. Ook heeft het land veel kerstmarkten die veel bezoekers trekken. December is ook de maand voor de winterzon. De Algarve in Portugal, de Canarische eilanden of iets verder vliegen Egypte en Gambia doen goede zaken. Een echt kerstgevoel krijg je in de Scandinavische landen waar het noordelijk zeker wit zal zijn en er vele mogelijkheden zijn tot het maken van sneeuwsafari’s. (Beste reistijd december info)

Bekijk hier de reizen kerstvakantie en de beste reistijd voor december ->

Een verre reis is zeker ook een optie, met name naar het zuidelijk halfrond waar de zomer is begonnen. Midden America, het Caribische gebied en Cuba hebben een fijn klimaat. Het orkaanseizoen is voorbij, temperaturen stijgen en het is relatief droog. Dat geldt zeker ook voor Patagonië in het zuiden van Argentinië en Chili. (Beste reistijd december info)

Beste reistijd december:

  • Beste reistijd decemberAfrika heeft nog wel een instabiele maand. Het midden van het continent heeft zeker aanraders voor de avontuurlijke reiziger. Senegal, Mali, Ghana, Togo, Benin en Ethiopië zijn dan prima te bezoeken. Tunesië en Marokko bieden aangename gemiddelden rond de 25 graden en in het laatste land kan je zowel de woestijn bezoeken als op een skipiste afdalen. (Beste reistijd december info)
  • Azië is ook een prima bestemming. Zeker de landen rondom het populaire Thailand zoals Laos, Cambodja en Vietnam geven het beste aan zijn bezoekers. Ook mystieke Japan is prima in december te bezoeken. Indonesië heeft in december zijn regenperiode. Indien je dit niet erg vind blijft het een zeer goede en gemakkelijk bereikbare bestemming. (Beste reistijd december info)
  • Noord America beleeft een tweedeling in het weer. Het noorden is vaak al flink koud terwijl de zuidelijke staten een aangename temperatuur behouden. Florida is geliefd bij overwinteraars. De soms snijdende kou weerhoud echter velen niet om in New York kerstboodschappen te doen of daar de feestdagen door te brengen. (Beste reistijd december info)

Bekijk hier de beste reistijd voor december en vakantietips ->

Voor algemene reisinformatie en tips: Rondreis.net.

Meer informatie over de beste reistijden:

 

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *