Beste reistijd Praag

Beste reistijd Praag

Wat is de beste reistijd voor Praag? De kaart en meer informatie.

Beste reistijd PraagPraag, ook wel de Gouden Stad genoemd, is het hele jaar door te bezoeken en heeft voor wat het weer betreft geen uitgesproken beste reistijd. Elk seizoen heeft zijn eigen charme in deze sprookjesstad. Probeer je maar eens voor te stellen hoe de pracht en praal van de Praagse Burcht er onder een deken van sneeuw uitziet. Door zijn ligging in een soort kom is de stad enigszins beschut tegen regen en wind, maar dat wil niet zeggen dat je je paraplu thuis moet laten. Bekijk hieronder meer informatie over de beste reistijd Praag.

Bekijk hier de beste reistijd van Praag en vakanties ->

Waar ligt Praag?

Beste reistijd Praag:

Beste reistijd PraagOmdat Praag zo populair is bij de duizenden toeristen die de stad jaarlijks bezoeken wordt soms het advies gegeven om eind april, voor de grote toeristenstroom naar Praag te gaan (Beste reistijd Praag informatie). De lente is dan volop zichtbaar en je kunt nog betrekkelijk rustig langs de aaneenschakeling van UNESCO monumenten dwalen. De beste tip voor de reistijd voor Praag is eigenlijk meer het tijdstip van je bezoek. Zet de wekker en probeer zo vroeg mogelijk Praag te bezoeken. Je zult er geen spijt van krijgen. In de vroege ochtend, als de meeste toeristen zich nog een keertje omdraaien, kun je op je gemak het Astronomisch uurwerk bekijken (Beste reistijd Praag informatie), zonder dat er hordes mensen voor je neus staan. Of dwaal in alle rust en stilte door het gedeelte waar de Praagse Burcht ligt. Vergeet vooral de achterliggende straatjes niet! Je zult je verbazen over de verstilde schoonheid, ook van de minder bekende gedeeltes van de stad. (Beste reistijd Praag informatie)

  • Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft Praag weinig schade opgelopen. Praag is als een soort openluchtmuseum en is één van de mooiste steden van Europa. Op veel plaatsen in Praag is een perfecte combinatie gemaakt van oude gebouwen waar moderne en gewaagde nieuwe gebouwen tegenaan gebouwd zijn, met soms spannende en gedurfde architectonische combinaties als gevolg. (Beste reistijd Praag informatie)

Een erg leuke manier om de stad te ontdekken is per Segway. Een Segway betaat uit een stuur, twee wielen en een plank waar je op staat. Je bestuurt de Segway door naar voren of naar achteren te leunen. Het lijkt ingewikkeld, maar je hebt het snel geleerd. Zo kun je ontspannen en zonder moe te worden alle straten en pleinen van Praag ontdekken. De Segways worden op verschillende plaatsen verhuurd. (Beste reistijd Praag informatie)

Bekijk hier de vakantie Praag en de beste reistijden Praag ->

Lees hieronder meer informatie en de beste reistijden voor andere landen:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *